Kadri Lehtla tegi Holmenkollenis hooaja parima sõidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla.
Kadri Lehtla. Foto: Kristjan Teedema

Holmekollenis peetud laskesuusatamise MK-etapil oli täna kavas naiste 15 km distants ning hea etteaste tegi Kadri Lehtla, kes sai lõpuks oma hooaja parimat kohta märkiva 18. koha.

Esimesed kolm lasketiiru puhtalt läbinud Lehtla hoidis viimase laskmise eel veel kümnendat kohta, kuid neljandas tiirus jäi üks märk siiski üles. Etapi võitis eksimatult lasknud soomalne Kaisa Mäkäräinen, kes edestas teise koha saanud Daria Domratševat enam kui minutiga. Valgevenelanna eksis ühel lasul. Kolmas oli tšehh Veronika Vitkova, kes läbis lasketiirud puhaste paberitega. Lehtla kaotas võitjale 4.41,2ga. Puhta laskmise korral oleks eestlanna olnud üheksas.

Lehtla karjääri parim tulemus MK-sarjas pärineb hooajast 2013/2014, kui ta sai Östersundis 15. koha.

Johanna Talihärm eksis sarnaselt Lehtlale ühel lasul, kuid tema sai lõpuprotokollis kirja 52. koha, kaotust Mäkäräinenile kogunes 7.53,1. Täielikult läks aia taha aga Daria Jurlova etteaste. Ta eksis kaheksal lasul ning sai 86 lõpetanu hulgas viimase koha. Kaotust võitjale kogunes enam kui veerand tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles