Puparti hea mäng aitas meeskonna viiendaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: Laura Oks

Teisipäeva õhtul järele peetud Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste 14. voorus aitas Keith Pupart tõhusa panusega Arago de Sete meeskonda, kui tulemusega 3:1 alistati Nantes Reze. Tabelisse kirjutatud kolm punkti kergitas Sete meeskonna viiendaks, kindlustades play-off-mängudele viivat kohta esikaheksas.

«Iga võit on meile tähtis, nagu ka viimane mäng,» sõnas Pupart, kelle sõnul ärkas meeskond pärast esimese geimi kaotust üles ja sai oma mängu hästi käima. «Surusime nad serviga piisavalt kaugele, mistõttu saime blokipunkte ja kasulikke blokke omajagu,» kirjeldas nurgaründaja kohtumist.

Kogu mängu platsil viibinud Puparti kontosse kanti 18 silma, kasutegur oli seejuures hiilgav +14. Rünnakuid realiseeris Saaremaalt pärit mängumees 52 protsendiliselt, kolm punkti kogus ta blokiga ja üks punkt tuli serviässast.

Hetkel, kui põhiturniiri lõpuni on jäänud veel seitse vooru, palus volley.ee Pupartil vaadata ka eelseisvatele kohamängudele. «Meeskonna esimene eesmärk on play-offi pääs, sealt edasi tuleb lihtsalt vaadata, mis saab. Loomulikult läheme endast pairmat andma ja võimalikult kõrget kohta saama, eks näis kuidas see kõik lõpeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles