MMil lemmikdistantsist eemale jääv Saskia Alusalu: olen pettunud ja kurb

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu.
Saskia Alusalu. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Eesti kiiruisutaja Saskia Alusalu ei pääse täna Hollandis Heerenveenis algavatel kiiruisutamise maailmameistrivõistlustel oma lemmikdistantsil starti.

«Täna algavad maailmameistrivõistlused kiiruisutamises. Esimesed distantsid on naiste 3000 meetrit ja meeste 10000 meetrit. Mina kahjuks ei võistle oma põhidistantsil,» kirjutas Alusalu oma Facebooki-küljel.

«Starti pääseb vaid 20 kiiremat naist 3000 meetri selle hooaja MK-etappide tulemuste põhjal. Mina olen listis 21. kohal (esimene reservlistis). Olen kindlasti pettunud ja kurb. Eriti teeb meele mõruks see, et eelnevatel aastatel on võistelnud 24 parimat (mitte 20). Aga samas ei ole maailmas 21. kohal olemine üldse mitte paha tulemus. Olen kindlasti palju lähemal kui kunagi varem. Oma esimesel MMil osalen sellegipoolest. MK-etappide põhjal sõitsin endale koha välja mass-stardis. Pühapäeval olen stardis,» lisas Alusalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles