Gert Kullamäe: paanikat küll ei tekkinud, aga mängu algust mõjutas kindlasti suur võit kodus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3. veebruaril kohtusid Tartus kohalik Rock ja leedulaste Prienai korvpallivõistkonnad. Balti liiga play-off kohtumises jäi võit tartlastele tulemusega 100:68.
3. veebruaril kohtusid Tartus kohalik Rock ja leedulaste Prienai korvpallivõistkonnad. Balti liiga play-off kohtumises jäi võit tartlastele tulemusega 100:68. Foto: Rein Murakas

TÜ/Rocki korvpallimeeskond võitis Balti liiga kaheksandikfinaalis ka teises mängus Prienai Rudupise meeskonda, nüüd võõrsil 73:67, kuigi esimesel veerandil jäädi kaotusseisu koguni 0:15. Esimese mängu kodus oli Rock võitnud 100:68. Veerandfinaalis, kuhu Rock jõudis ainsa Eesti klubina, läheb Rock vastamisi Liepaja meeskonnaga.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul mängis suur eduseis oma rolli.

„Me ei olnud täna mänguks hästi valmis. Paanikat küll ei tekkinud, aga mängu algust mõjutas kindlasti suur võit kodus. Õnneks saime aga mängu tagasi ja rahul võib olla kaitses tegutsemisega. Rünnaku pool ei olnud meil täna kõige säravam. Rõõmu teeb kindlasti see, et noored sekkusid mängu hästi ja julgelt. Otsustavatel hetkedel, viis minutit enne lõppu kui edasipääs oli selge, siis andsin mänguaega ja nad olid väga tublid ning võitsime ka kordusmängu,“ sõnas Kullamäe ülikooli spordiklubi vahendusel.

Veerandfinaali vastase Liepaja kohta sõnas peatreener, et tuleb kindlasti raske seeria. „Olen Liepaja tegemisi nende peatreeneri Uvis Helmanise pärast jälginud ja nad teevad päris head hooaega nii Lätis kui ka Balti liigas. Uvis on nad hästi mängima saanud ja kui tahame edasi saada, siis peame mängima oma parimat mängu. Tuleb korralik lahing,“ lubas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles