Žalgiris Reali võimu vastu ei saanud, Vene sekkus õnnestunult

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul).
Siim-Sander Vene (vasakul). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga vahegrupis pidi Kaunase Žalgiris kodusaalis tunnistama Madridi Reali 88:71 paremust. Siim-Sander Vene sai mängida seitse ja pool minutit ning viskas kolm punkti, tabades ühe kolmese.

Vene tuli esmakordselt mängu esimese poolaja lõpus ning seda õnnestunult, võideldes hästi kaitses ning tabades vabaks jäänuna olulisel hetkel kaugviske. Teist korda pääses eestlane väljakule kohtumise lõpus, kui Reali võit oli juba selge. Mängu lõpuks kogunes Vene statistikasse lisaks veel kolm lauapalli, üks vaheltlõige ja kaks isiklikku viga, paraku ülejäänud neli pealeviset ei tabanud.

Žalgirisele tõi Robertas Javtokas 12 punkti ja võttis kuus lauapalli, Arturas Milaknis viskas 11 punkti. Reali kasuks viskas Rudy Fernandez 17, Felipe Reyes 16 ja Andreas Nocioni 15 punkti. Realil on E-vahegrupi liidrina tabelis kirjas kuus võitu ja üks kaotus, eelviimasel ehk seitsmendal kohal püsiv Žalgiris on kahe võidu kõrvale saanud viis kaotust. 

Samas grupis oli Berliini Alba võõrsil 66:59 parem Tel Avivi Maccabist, Jamel McLean tõi võitjatel 18 punkti ja võttis kuus lauapalli. Maccabi poolel tegid skoori vaid viis meest, neist oli resultatiivsem Devin Smith, kelle arvele jäi lisaks 17 punktil ka 9 lauapalli ja neli korvisöötu. Maccabi sai viie võidu kõrvale teise kaotuse, Albal on kolm võitu ja neli kaotust.

Barcelona jaks käis koduväljakul 82:70 üle Galatasarayst, Tomaš Satoransky viskas 17 ja Bostjan Nachbar 15 punkti. Türgi klubile tõi Zoran Erceg 18 punkti. Tabelis on Barcelonal neli võitu ja kolm kaotust, Galatasaray jätkab sarnaselt Žalgirisele kahe võidu ja viie kaotusega.

F-vahegrupis alistas Pireuse Olympiakos võõrsil 91:82 Nižni Novgorodi meeskonna, võitjatele tõi Georgios Printezis 20 punkti. Venemaa klubi parim oli 25 punkti ja 11 lauapalliga Artsiom Parahouski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles