Joosep Toome ja Kalev/TTÜ liiguvad lepingu suunas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome
Joosep Toome Foto: Toomas Huik

Tartu Rockiga lepingust loobunud Joosep Toome kinnitas, et tal on taskus pakkumine Kalev/Cramolt ning ees ootab kohtumine Tallinna Kalev/TTÜ meeskonna juhtidega.

«Pakkumise rahaline pool pole minu jaoks praegu kõige tähtsam. Soovin kuuluda meeskonda, kus saaksin palju mänguaega ning seda just number nelja kohal,» rääkis Toome. «Kalev/Cramos ootaks mind ilmselt varukeskmängija roll, Kalev/TTÜs on aga keskmängijad olemas, ent puudub eemalt viskav suur äär.»

Mängumehe mõttekäigust võib välja lugeda, et Kalev/TTÜ variant on talle ilmselt vastuvõetavam. Tallinna Kalev/TTÜ mänedžeri Kalle Klandorfi sõnul otsustakse Toomega lepingu sõlmimine homme. Postimehe andmetel on homse hommikuni Toomel aega vastata ka Kalev/Cramo pakkumisele.

Rockit lahkumist põhjendas Eesti koondises keskmängija rolli täitnud Toome sellega, et klubiga taasliitus Eesti koondise korvialune tugitala Janar Talts. «Mul oli Rockiga kokkulepe, et lähen Taltsist vabaks jäänud kohale,» märkis ta.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles