Klavan lõi Bundesligas taas värava, ent Augsburg kaotas Werderile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan FC Augsburgi särgis.
Ragnar Klavan FC Augsburgi särgis. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel lõi teist mängu järjest värava Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani, kuid tema tööandja FC Augsburg pidi võõrsil tunnistama Bremeni Werderi 3:2 paremust.

Augsburg jäi 17. minutil kaotusseisu, ent Klavan suutis 21. minutil taas skoori teha, saates palli nurgalöögi järel peaga väravasse,. Kaks minutit hiljem põhjustas eestlane paraku kohtuniku hinnangul väljaku otsas penalti, mille Franco di Santo ka realiseeris. Poolajaks viimasel minutil tegi Thodor Gebre Selassie seisuks 3:1 ning ehkki teisel poolajal suutis Tobias Werner ühe värava tagasi lüüa, tuli Augsburgil vastu võtta hooaja üheksas kaotus. Liigatabelis langeti viiendale kohale, 34 punkti on ka neljandal kohal oleval Schalkel, ent neil on mäng vähem peetud.

Vaata videot Klavani väravast SIIT!

Mängu käik (Werder - Augsburg):

1:0

17. min - Augsburg jääb kaotusseisu, kui Assani Lukimya-Mulongoti saadab palli peaga väravasse

1:1

21. min - Augsburg viigistab ja värava autoriks ei keegi muu kui Ragnar Klavan!

Eestlane saadab Raul Bobadilla nurgalöögi peaga väravasse

2:1

22. min - vaid kaks minutit hiljem on Klavan uuesti aktsioonis, paraku määrab kohtunik tema tegutsemises viga näinuna Werderile penalti. Selle realiseerib kindlalt Franco di Santo.

3:1

45. min - poolaja lõpus saab Augsburg veel ühe külma duši, kui Theodor Gebre Selassie kasvatab kodumeeskonna eduseisu.

3:2

80. min - Tobias Werner virutab nurgalöögi järel lahtise palli tühjaks jäänud väravasse ja Augsburg on mängus tagasi!

Enne mängu:

Augsburg on kevadringi alustanud võimsalt, kui kolme kohtumisega on saadud kirja seitse punkti ja tabelis paiknetakse 34 punktiga neljandal kohal. 34 silma on ka kolmandal positsioonil paikneval Schalkel, kuid neil on parem väravate vahe.

Augsburgi tänane vastane Bremen  on 26 silmaga kaheksas. Meeskonnad kohtusid sel hooajal esmakordselt 20. septembril ning siis teenis Augsburg koduväljakul 4:2 võidu.

Tänane kohtumine algab kell 16.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles