Piltuudis: Zlatan näitas platsil uut tätoveeringut ja sai tasuks mängukeelu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) ja kohtunik Franck Schneider.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) ja kohtunik Franck Schneider. Foto: SCANPIX

Paris Saint Germaini jalgpallimeeskonna ründetäht Zlatan Ibrahimovic demonstreeris liigamängus Caeni vastu pärast väravalöömist uut tätoveeringut, ent sellel olid üsnagi tõsised tagajärjed.

Ibrahimovic avas juba teisel minutil skoori ja tõmbas värava tähistamiseks särgi seljast, mispeale kohtunik Franck Schneider näitas talle reeglite kohaselt kollast kaarti. Ibrahimovici kollaste kaartide norm sai sellega aga täis ning järgmine kohtumine Monaco vastu tuleb tal vahele jätta.

Ibrahimovic täiendas hiljuti oma suurt tätoveeringutekogu uue kirjega, lastes oma vasakule õlale kirjutada nime «Abdullah». Eile postitas Ibrahimovic pildi uuest kehakaunistusest ka Twitterisse, lisades: «See on mulle väga tähtis nimi.» Usutavasti mälestab Ibrahimovic nii oma venda, kes hiljuti haiguse tagajärjel suri.

Kohtumine Caeni vastu lõppes PSGle suure pettumusega, sest ehkki avapoolaja lõpus viis Ezequiel Lavezzi kodumeeskonna juba 2:0 juhtima, lubati liigatabeli tagumises pooles oleval Caenil 89. ja 92. minuti tabamustest lõpuks kohtumine 2:2 viigistada. Tõsi, PSG pidi kohtumise viimased minutid vigastuste tõttu mängima koguni üheksa mehega, sest vahetused olid selleks hetkeks juba tehtud.

PSG on liigatabelis kolmas, nii neil kui ka teisel kohal oleval Marseille Olympique'il on tabelis 49 punkti. Juhib mängu vähem pidanud Lyon 50 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles