Jürgen Zopp kaotas Bergamo turniiri poolfinaalis tugevale prantslasele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter

Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp jäi Itaalias Bergamos toimuval ITF-i turniiril poolfinaalis 4:6, 4:6 alla prantslasele Benoit Paire'ile. Kogu mängu jooksul oma trumbi ehk esimese serviga hädas olnud Zopp lasi avasetis oma servi murda korra ja sellest piisas. Teises setis suutis Zopp esimesele servimurdele samaga vastata, kuid kaotas siis seisult 4:4 topeltveaga uuesti oma servi ja järgnenud Paire'i servigeimis tal enam võimalusi ei avanenud.

Enne mängu: 

42 500 euro suuruse auhinnafondiga turniiril kohtus Zopp (ATP 175.) veerandfinaalis maailma 112. reketi prantslase Lucas Pouillega ning teenis 7:5, 7:6 (2) võidu. Poolfinaalivastane Paire (ATP 143.) oli veel mõned aastad tagasi maailma absoluutses tipus, kui tema edetabelikohaks oli koguni 24.

Esimene finalist on Kasahstani tennisist Aleksandr Nedovjesov (ATP 119.), kes alistas tasavägise mängu järel 6:4, 3:6, 7:6 (3) ukrainlase Ilja Martšenko (ATP 136.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles