Tänak ja Mõlder lõikasid targa sõidu vilju

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

«Me polnud sellel rallil kõige kiiremad, seepärast tuli targalt sõita. See tasus end ära, sest kokkuvõttes tegime kõige vähem vigu,» lausus Rootsi MM-rallil 4. koha saanud Ott Tänak Hagforsi lennuväljale püstitatud hooldusparki jõudes. Kiiruskatsetega kaasnevad teravamad elamused olid seljataha jäänud, ees ootas veel viimane auto korrastamine ja juba tavaliikleja tempos kulgemine sadakond kilomeetrit eemal asuvasse Karlstadi, et sealsel keskväljakul autoga üle finišipoodiumi sõita.

Tänaku sõnul oli MM-sarja ainus talveralli väga keeruline ning ta meenutas, et vähemal või rohkemal määral said lumehangedega tutvuda kõik sõitjad. «Meil juhtus apsakas kohe esimesel kiiruskatsel ja see häiris edaspidi sõidurütmi, kuid kokkuvõttes juhtus meil selliseid asju kõige vähem,» märkis ta ja tunnistas, et varakult tehtud viga viis vähemalt esimeseks rallipäevaks õige tuju. See aga tähendas omakorda raskusi sõidurütmi ja tunnetuse leidmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles