Ukrainlased alistanud Serviti eurounistus elab

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Elmo Riig / Sakala

Käsipalli tugevuselt kolmandas eurosarjas Challenge Cupil kohta kaheksa parema seas jahtiv Põlva Serviti tegi oma esimese sammu eesmärgi poole, kui alistas laupäeval koduses Mesikäpa hallis 24:21 Ukraina liiga liidri Zaporožje ZTR. Võit võinuks ehk olla suurem, kuid Serviti peatreener Kalmer Mustingu sõnul tasub olla optimistlik.

«Mehed olid tublid ning võideldi vägevalt. Soorituse poolest midagi sisse ei jäänud. Parandamisruumi kindlasti siiski on ja kindlasti just realiseerimise osas. Viis-kuus sajaprotsendilist üks-üks-võimalust jäi ära kasutamata. Lisaks tuli sisse ka tehnilist praaki. Kui need asjad ära parandada, siis poleks üldse põhjust norida. Kaitses oli meeskondlikult vägev esitus ja Eston Varusk tõrjus ligi 50 protsenti visetest,» võttis Musting kohtumise kokku.

Kohtumise lõpp jäi Serviti juhendajal siiski kripeldama, kuna kordusmänguks oleks eduseis võinud olla veidike toekam. «Olime 24:18 eduseisus, kuid lasime viimaste minutitega vastastel visata kolm väravat. Ise lahendasime aga paar-kolm rünnakut valesti,» tõdes Musting. «Osa mehi tahtis edu suurendada, osa aga edu hoida. Nii tuldi suure hooga üle, aga viskekohad ei olnud parimad,» seletas Serviti juhendaja, miks vastane lõpus lähemale lasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles