Eesti teatevõistkonnad said suusaorienteerumise MMil kuuendad kohad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evely Kaasiku.
Evely Kaasiku. Foto: Eesti Orienteerumisliit

Norras, Hamaris lõppesid täna teatesõitudega suusaorienteerumise maailmameistrivõistlused. Nii Eesti meeskond kui naiskond lõpetas kuuenda kohaga.

 Meeste kuld läks Venemaale, Eesti meeskonnast koosseisus Margus Hallik, Priit Randman ja Even Toomas jäid ettepoole veel Rootsi, Tšehhi, Šveits ja Läti. Naiste kulla võttis Rootsi väga tasavägises võistluses Soome ees, pronksi sai Venemaa. Eestist ettepoole jäid veel Norra ja Tšehhi. Eesti naiskond sõitis koosseisus Evely Kaasiku, Piret Pärnik, Kaisa Sander.

Naisjuunioride seas oli Eesti kolmik Doris Kudre, Silvia Luup, Jonne Rooma neljandal kohal, Eesti meesjuunioride tulemus tühistati.

Kuni 17-aastaste noorte Euroopa meistrivõistluste arvestuses olid neljandad nii Eesti neiud - Kaisa Rooba, Kristel Kõivo ja Emily Raudkepp - kui ka noormehed – Märten Henrik Pais, Andres Rõõm, Kaarel Vesilind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles