Tartu Kalev-Välk purustas Narva PSK

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: SCANPIX

Jäähoki Eesti Meistriliigas sai Tartu Kalev-Välk võõrsil suure 8:3 (1:1, 4:1, 3:1) võidu Narva PSK üle ning tõusis liigatabelis teisele kohale.

Mängu kangelasteks kujunes viis väravat sepistanud Kalev-Välgu ründekolmik Anton Jastrebov - Roman Ramanenko - Vassili Titarenko, neist koguni neli kanti Jastrebovi arvele. Ramanenko resultatiivsusnumbrid olid 1+3 ning Titarenkol 0+4.

Tartlaste poolel skoorisid veel Ilja Urušev, Sergei Novikov ja Igor Sljusar. Võõrustajate kasuks viskas kaks väravat Aleksandr Saprõkin ja ühe Aleksandr Bogdanov.

Tänase võiduga tõusis Kalev-Välk turniiritabelis Narva PSK-st mööda teisele kohale. Põhiturniiril on hetkeseisuga lahtised vaid kohad teisest neljandani, kuna HC Viking on esikoha kindlustanud ning Kohtla-Järve Viru Sputnikul pole enam võimalust play-offi jõuda.

Jäähoki Eesti Meistriliiga tabeliseis: HC Viking 34 (13), Kalev-Välk 21 (13), Narva PSK 19 (13), HC Panter 16 (13), Viru Sputnik 9 (14).
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles