Selgusid Eesti parimad Ladina-Ameerika tantsudes

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täiskasvanute paarid autasustamisel
Täiskasvanute paarid autasustamisel Foto: Evelin Lillepuu

14. veebruaril Tartus toimunud Eesti meistrivõistlustel Ladina-Ameerika tantsudes said ka sel aastal täiskasvanute vanusegrupis esikoha tantsuklubi Kreedo Dance tantsijad Konstantin Gorodilov ja Dominika Bergmannova.

Täiskasvanute klassis teise koha said sarnaselt eelmisele aastale Juri Kagan ja Anastasia Selivanova tantsukoolist Tango, pronksile tulid Kirill Medianov ja Elisaveta Semjonova tantsuklubist Kreedo Dance.

Lasteklassis tuli esikohale tantsuklubi Flex paar Konstantin Tužikov ja Arina Jakovleva, hõbemedali võitsid Ron Dobrjanski-Piirsalu ja Sofia Tšižova, tantsuklubist Leevi, kolmas koht kuulus tantsuklubi Dance Laboratorium paarile Renat Salahhov ja Alondra Poldov.

Juunior 1 klassi parimad olid Ruudi Veidemann ja Elika Zohhova tantsuklubist Kreedo Dance. Hõbemedali sai paar Ralf Hendrik Vaarend ja Katarina Grete Kuum tantsukoolist Laguun ning kolmas koht kuulub tantsuklubi Leevi paarile Leho Holm ja Marleen Lutter.

Juunior 2 vanuseklassis tuli esikohale tantsuklubi Prestige paar Rasmus Lang ja Martina Heimo, hõbemedali võitsid Kris Jarlet Kivisaar ja Katerina Maijorova tantsuklubist Leevi, kolmas koht kuulus tantsukool Laguun paarile Mark Richard Jürna ja Katriin Sõõrumaa.

Noored 1 vanuseklassis saavutasid kuldmedalid tantsuklubi Flex tantsijad Kaspar Karumaa ja Aleksandra Tužikova. Teisele kohale tantsisid end Robin Alexander Veskus ja Anita Sychugova tantsuklubist Kreedo Dance ning kolmandale Artjom Garbunov ja Eliisa Abramova tantsuklubist Danceline.

Vanuseklassis Noored 2 saavutasid meistritiitli Kirill Medianov ja Elisaveta Semjonova tantsuklubist Kreedo Dance, teisele kohale tulid Roland Roberto Zamfir ja Anabel Aunver - Dance Team Royal. Pronksmedali teenisid välja Andrey Davydik ja Julia Tepljashina tantsuklubist Kreedo Dance.

Seeniorid 1 vanusegrupis tulid esikohale tantsuklubi Impulse tantsijad Aleksandr Krasnikov ja Regina Velberg , teine koht kuulus paarile Väino Miil ja Lilian Kadaja-Saarepuu tantsuklubist Prestige ning kolmanda koha võitsid Heino Telling ja Greta-Eva Kalberg tantsuklubist Sinilind.

Seeniorid 2 vanusegrupis tantsisid end võidule Heino Telling ja Greta-Eva Kalberg tantsuklubist Sinilind. Teisele kohale tulid tantsukooli Danceline tantsijad Margus Krass ja Ruth Rosimannus. Kolmas koht läks tantsuklubi Sinilind tantsijatele Roman Voitehhovitš ja Jane Alber.

Seeniorid 3+4 vanusegrupis tulid esikohale Revalia tantsukooli tantsijad Lembit ja Taimi Härma, teine koht kuulus paarile Siim ja Lilli Saaret tantsuklubist Ritmo ning kolmanda koha võitis paar Raivo ja Mall Pöial tantsuklubist Minifox.

Võistlustel osales 250 tantsupaari ning võistlejaid hindasid kohtunikud Rootsist, Itaaliast, Lätist, Serbiast, Sloveeniast, Kreekast, Horvaatiast ja Belgiast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles