Puparti koduklubi kerkis liigatabelis neljandaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: arago de sete

Prantsuse võrkpalli meistrivõistlustel käib hästi nii Eesti koondise nurgaründaja Keith Puparti kui tema meeskonna Arago de Sete käsi - Pupart saab korralikult mänguaega ja on heas vormis, meeskond on aga võitude toel tõusnud juba neljandaks.

Viimati alistati pühapäevases mängus tulemusega 3:0 Montpellier, kui Pupart kogus +7 kasuteguri juures 9 punkti, vahendas volley.ee.

20. voorus sai Pariisi Volley üllatuskaotuse 9. kohal paiknevale Beauvais' meeskonnalt, kellele jäädi laupäeval alla tulemusega 1:3. Ardo Kreegi panus oli igati korralik, 69%-liselt rünnakuid realiseerinud ja lisaks 4 blokki pannud ja 1 ässpallingu löönud Ardo Kreek kogus mängu lõpuks oma kontosse 14 punkti.

«Kolme hooaja jooksul pole mina veel seal saalis kordagi võitnud,» tõi Kreek ühe kaotuse põhjusena välja ebamugava Beauvais' kodusaali. «Esimeses kahes geimis ei saanud me kuidagi mängu käima, alles kolmandas lõpuks ärkasime. Siis hakkas oma mäng ka jooksma ja saime servi paremini kätte. Väga kahju on napilt kaotatud neljandast geimist,» vihjas Kreek 29:31 tulemusega kaotatud viimasele vaatusele. Mängu kõige otsustavamaks hetkeks pidas Kreek olukorda, kus neljandas geimis eduseisul 21:19 oli nende meeskonnal kontrapall lüüa, kuid tuli viga.

Terville Florange'i naiskond jäi kodusaalis napilt 2:3 alla Paris St-Cloud'le. Polina Bratuhhina-Pitou oli platsil kogu mängu ja kogus +5 kasuteguri juures 13 silma. Natalja Bratuhhina ja Eliisa Peit mängisid kahes geimis algkkoosseisus ja tulid kahes platsile vahetusest, temporündaja Peiti arvele jäi 3 ja nurgaründaja Bratuhhina kontosse 5 punkti.

Pariis on 43 punktiga jätkuvalt teine, liider Cannes on nüüd aga 4 silma kaugusel. Kolmandal kohal on Lyon (41) ja nende kannul Sete (37 punkti). Terville'i on naiste turniiritabelis 12 punktiga 10. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles