Ricciardo kiidab konkurente: Ferrari masin tundus päris tugev

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja uue hooaja alguseni on jäänud kuu aega ning möödunud hooajal Mercedese meeskonna sõitjate kõrval ainukesena etapivõitudeni jõudnud Red Bulli rooli keerav Daniel Ricciardo kiitis Ferrarit.

F1 sarjas on seni sõidetud esimene hooajaeelne test ning seal näitasid kiireimat aega just Ferraride rooli keeravad Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel. Ricciardo, kes mullu suutis ainukesena Mercedeste kõrval poodiumi kõrgeimale kohale kerkida, tunnistas, et see võib tähendada, et sel aastal tuleb taas võidu hakata kihutama ka Ferrari masinatega.

«Kui aus olla, siis me ei ootagi Mercedestelt midagi vähemat, aga Ferrari kohta tundus, et nad on välja tulnud päris tugeva masinaga,» rääkis Ricciardo, kes lisas siiski, et vara on veel ennustada. «Praegu paistavad nad head, aga see on üks asi, mida on raske ennustada,» lisas Red Bulli sõitja.

Vormel-1 sarja järgmine testisõit sõidetakse Barcelonas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles