Levadia sõlmis lepingu Valgevene keskkaitsjaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Rahmanov.
Artjom Rahmanov. Foto: FC Levadia pressiteenistus

FC Levadia jalgpallimeeskond sõlmis töölepingu Valgevene keskkaitsja Artjom Rahmanoviga

FC Levadia allkirjastas täna kaheaastase töölepingu Valgevene keskkaitsja Artjom Rahmanoviga (sünd. 10.07.1990). 24-aastane ja 195 cm pikkune keskkaitsja esindab värske lepingu alusel üheksakordset Eesti meisterklubi kuni 2016. aasta jalgpallihooaja lõpuni.

Täna koos hommikul FC Levadia esindusmeeskonnaga Maarjamäe jalgpallikompleksis trenni teinud Rahmanov tunnistas, et esimene mulje klubist ja uutest kaaslastest on väga hea.

«Meeskond võttis mind kenasti vastu, meeleolu on positiivne. Meil on igati tore kollektiiv ning ootan põnevusega hooaja algust. Treenerid jäid minu seniste esitustega rahule ning ka minu jaoks on nende nõudmised ja meeskonnas valitsevad põhimotted selged,» ütles Rahmanov.

Minskis sündinud Rahmanov alustas oma karjääri FK Minskis ning mängis kasvatajaklubi koosseisus ka neljal hooajal (2009-2012) Valgevene kõrgliigas. 2010. aastal võitis ta FK Minski koosseisusVysheyskaya Liga pronksmedali. 

2013. aastal esindas ta Valgevene kõrgemas sarjas Mozori Slaviat ning eelmisel hooajal Grodno Nemanit. Kokku on tema arvel Valgevene liigas 80 mängu.

2012. ja 2014. aastal jõudis Rahmanov oma koduklubi koosseisus ka Valgevene karikafinaali, ent jäi seal mõlemal korral kaotajaks. Rahmanov on mänginud ka Valgevene U19, U20 ja U21 noortekoondistes.

Rahmanov on FC Levadia neljas uus täiendus kahe hooaja vahel. Varem sõlmis klubi töölepingu Aleksei Širokovi, Siim Lutsu ja Ivan Pechaga. Lisaks sõlmis FC Levadia profilepingu Kristjan Tamme ja Mark Oliver Roosnupuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles