Rannajalgpalli Euroliiga Superfinaal toimub Pärnus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Ants Liigus

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) sõlmis täna Pärnu Raekoja saalis lepingu, mille alusel toimub selle aasta 20.–23. augustini suvepealinnas rannajalgpalli Euroliiga Superfinaal, kus osalevad 16 meie maailmajao tippkoondist.

EJLi peadirektori Tõnu Sireli ja FIFA rannajalgpalli tegevjuhi Gabino Renalesi poolt allkirjastatud leping tähendab, et Eestisse tuleb käesoleva aasta üks kolmest suurest rannajalgpallivõistlusest – lisaks Euroliiga Superfinaalile toimuvad juunis Aserbaidžaanis Euroopa mängud ja juulis Portugalis rannajalgpalli MM-finaalturniir.

«Oleme mitme aasta jooksul uurinud võimalusi, kuidas tuua Eestisse mõni rannajalgpalli tippvõistlus. Käisin ka ise 2013. aasta rannajalgpalli MM-finaalturniiril kohapeal, kus tutvusin korraldusega. Kui saame Euroliiga Superfinaali võõrustamisega hästi hakkama, siis on see eelduseks, et taotleda 2019. või 2023. aastal rannajalgpalli MM-finaalturniiri korraldusõigust,» selgitas Sirel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles