Hirmkalli maja ostnud jalgpallitähte ähvardab vaarao needus

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaarao Tutanhamon
Vaarao Tutanhamon Foto: ReisiGuru

Genoa Sampdoria ridadesse siirdunud Kameruni jalgpallitäht Samuel Eto'o ostis uues kodulinnas endale uhke elamise, käies selle eest välja ligi 25 miljonit eurot.

Villa Altachiara nimeline 30 toaga uhke elamu on aga kurikuulus, sest väidetavalt lasub sellele vaarao Tutanhamoni needus. Väljaande Corriere dello Sport teatel on 19. sajandil Liguuria mere rannikule ehitatud villas toimunud aastate jooksul hulgaliselt kummalisi sündmusi, mis peaksid paljunäinud jalgpallitähe ettevaatlikuks tegema.

Maja ehitas egüptoloog George Herbert, kes kuulus Tutanhamoni haua avastajate hulka. Kõigest paar kuud pärast seda suri ta aga ootamatult moskiitohammustusse. Herberti vennapoeg sai villas õnnetult surma, kukkudes trepist alla, 2001. aastal leiti aga villa omanik Francesca Vacca Agusta pärast salapäraselt kadunuks jäämist lõpuks surnuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles