21 unetut veebruari võimlemise seltsis

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Valentine'i peakorraldaja Janika Mölder koos tütre Carmel Kallemaaga.
Miss Valentine'i peakorraldaja Janika Mölder koos tütre Carmel Kallemaaga. Foto: Riinu Liis Lajal

«Kui hakkasin pärast registreerimist nimesid ritta panema, siis tuli sisemine hirm: «Issand, kuhu ma kõik need inimesed panen?»,» avaldab Miss Valentine'i turniiri peakorraldaja Janika Mölder naerdes. Eesti, ja tegelikult ka kogu Põhja-Euroopa, suurimat võimlemisturniiri korraldab ta tänavu juba 21. korda.

Iluvõimlemise endine maailmameister Mölder ei osanud sellist tormijooksu sel nädalavahetusel toimuvale Miss Valentine’ile ette näha: saabumas on üle 1400 osaleja 32 riigist.

«Mõtlen igal aastal võistluste juhendit tehes, et ei tea, kas keegi ikka tahab tulla. Minu probleemiks on külm talv ning lisaks on Tartusse väga keeruline tulla,» sõnab Mölder, kes on veebruarikuise pakase kiuste juba neli aastat järjest MK-etapi Tartusse toonud. «Mul on endal ka seda raske uskuda, et inimesed võtavad ette 25-tunniseid lennureise, et teisest maailma otsast Tartusse võistlema tulla. Mingi asi peab olema, miks nad siia tulevad…»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles