Sander Puri lõi kaks väravat ja andis kaks resultatiivset söötu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (paremal).
Sander Puri (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallur Sander Puri tegi eilses kontrollmängus uue koduklubi Sligo Roversi eest hea esituse, lüües kaks väravat ning andes kaks resultatiivset söötu.

Jaanuari lõpus Iirimaale siirdunud Puri ja Sligo kohtusid võõrsil Iirimaa amatöörliigas mängiva Castlebar Celticuga ja kuigi kodumeeskond suutis kohtumist juhtima minna, võttis kõrgliigas mängiv Sligo lõpuks seisusele kohase 8:1 võidu, vahendab SOccernet.ee.

90 minutit mänginud Puril oli roll pooltes väravates. Eestlase esimene panus tuli 19. minutil, kui lõpuks kübaratrikiga maha saanud Danny Corcoran Puri tsenderduse võrku lükkas. Tunni peal oli aga eestlase kord särada, kui ta nurgalöögist tulnud palli peaga võrku saatis.

Vaid mõned minutid hiljem töötas taas Puri-Corcoran kombinatsioon. Punkti pani kohtumisele eestlane oma teise väravaga, lükates üleminutitel palli võrku ka jalaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles