Eesti sulgpallurid võistlevad Austrias

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

Täna Viinis algaval 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril on võistlustules Eesti naissulgpallurid.

Kati Tolmoff kohtub põhiturniiri esimeses ringis Malaisia mängija Millicent Wirantoga. Wiranto, kes on võistelnud peamiselt Aasias toimuvatel tugevatel turniiridel, on maailma edetabelis 66. kohal. Kati Tolmoff paikneb tabeli 77. astmel.

Kristin Kuuba, Kati-Kreet Marran, Helina Rüütel ja Sale-Liis Teesalu, kes vanuselt kuuluvad veel juunioride koondisse, alustavad üksikmängus võistlust kvalifikatsioonist. Lisaks osalevad nad ka paarismängus, kus ootused edule on üksikmängust isegi kõrgemad. Marran-Teesalu vastaseks on Soome esipaar Mathilda Lindholm ja Jenny Nystrom. Kuuba-Rüütel mängivad noorte taanlannade Julie Finne-Ipsen ja Rikke S. Hanseni vastu.

Võistlus on mõlemale paarile oluline, kuna läheb arvesse esimestele Euroopa Mängudele kvalifitseerumisel. Euroopa Mängudele pääseb 16 paari ning igast riigist üks paar. Märtsi teises pooles lukku minevasse Euroopa Mängude osalejate nimekirja pääsemise võimalused on hetkel mõlemal paaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles