Knicksi masendava hooaja nukker lõpp: Anthony läheb põlvelõikusele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmelo Anthony
Carmelo Anthony Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sel hooajal idakonverentsi viimasel real vireleva New York Knicksi tähtmängija Carmelo Anthony läheb põlveoperatsioonile, mis jätab ta tõenäoliselt kuni kuueks kuuks väljakutelt eemale.

See tähendaks siiski, et Anthony saaks hakata osalema juba suvistes treeninglaagrites. Knicksil pole käimasoleval hooajal enam midagi päästa, sest seni saadud 10 võidu ja 43 kaotusega ollakse niigi liiga kõige kehvem meeskond. Anthony on mänginud suurema osa hooajast läbi valu ning jättis näiteks jaanuaris põlvehäda tõttu järjest vahele kuus mängu. Tema vasakut põlve lõigati esimest korda juba 2011. aastal.

Kaks päeva tagasi lõpetas Knicks lepingu ka Amar'e Stoudemire'iga, kes toodi meeskonda 2010. aastal eesmärgiga tiitlit jahtida. Stoudemire'i karjääri Knicksis häirisid samuti põlvetraumad ning alates tema liitumisest on Knicksi laeks jäänud 2013. aastal konverentsi poolfinaali jõudmine. Mullu ja tänavu ei pääsetud aga üldse play-off'i. 32-aastase Stoudemire'i karjäär jätkub Dallas Mavericksis, kes sõlmis keskmängijaga eile lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles