Jalgpallihooaja eel toimus klubide turva- ja meediaseminar

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju
Nõmme Kalju Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli Eesti meistriliiga (Premium liiga) ja esiliiga klubid valmistuvad peagi algavaks hooajaks lisaks palliplatsile ka klassiruumis – eile toimus nii klubide turva- kui ka meediaseminar.

Turvaseminaril presenteeriti eelmise aasta analüüsi ning kirjeldati algava hooaja rõhuasetusi. Klubide turvajuhtidele ja fännikoordinaatoritele esinesid politseileitnant Elari Kasemets ja Premium liiga arendusjuht Veiko Soo.

Meediaseminaril pöörati rõhku nii otseülekandes vahendatavatele mängudele kui ka igapäevasele tööle. Klubidele tegid ettekande Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse juht Rivo Saarna, Õhtulehe sporditoimetuse juht Ott Järvela ja Postimehe ajakirjanik Kristjan Jaak Kangur.

«Meie ülesanne on aasta-aastalt aidata kaasa klubide personali oskuste arengule, pakkudes kogemusi ja uusi ideid tegevuste kvaliteedi parandamiseks. Tahame tõsta mängude korralduslikku taset ning loodetavasti panid kõik osalejad midagi kõrva taha,» sõnas Premium liiga arendusjuht Veiko Soo.

Homme toimub esiliiga ja esiliiga B klubidele antidopingu koolitus, lisaks leiavad aset kihlveopettuste ennetamise, mängureeglite ja kohtunikutöö koolitused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles