Messi: raske oli muuta kuvandit, mille ma endast eelmisel aastal jätsin

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi FC Barcelona särgis.
Lionel Messi FC Barcelona särgis. Foto: SCANPIX

Eelmise kalendriaasta lõpus oma varasemale tasemele naasnud maailma üks paremaid jalgpallureid Lionel Messi tunnistab, et mullune hooaeg oli talle väga raske.

Argentiinlasel oli probleeme nii väljakul kui ka eraelus. Meistrite liigas jäädi veerandfinaalis alla Atletico Madridile, koondisega saadi MM-finaalis valus kaotus ja lisaks räägiti palju sellest, et tema karjäär Nou Campil võib läbi olla, vahendab Soccernet.ee.

«Tõsi on see, et tahtsin sel aastal tahtsin võimalikult kiiresti jõuda tippvormi. Ma teadsin, et all oli küllaltki halb aasta, kus mul oli palju probleeme. Raske oli muuta enda kuvandit, mille ma endast eelmisel aastal jätsin ja olla taas see mängija, kes ma varem olen olnud,» rääkis ta ESPNile.

Messi on viimasel ajal olnud uskumatus hoos - viimases kuues liigamängus on ta löönud koguni 11 väravat ja Barcelona on taas tõusnud Reali kannule, jäädes teisena neist maha vaid ühe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles