Tartu tõusis võiduga Rakvere üle teiseks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank
Tartu Bigbank Foto: Margus Ansu

Neljapäeval toimus Eesti-Läti ühisliigas üks kohtumine, milles Tartu Bigbank mängis kolmes geimis üle Rakvere Võrkpalliklubi. Tartu meeskond tõusis turniiritabelis teiseks, kuid põhiturniiri lõplik paremusjärjestus saab selgeks pühapäeval.   

Kodusaalis mänginud Rakvere esindus osutas valitsevale Eesti meistrile tõsist vastupanu esimeses geimis, mis kaotati tulemusega 22:25. Kahes ülejäänud geimis saavutati vastavalt 16 ja 17 punkti. Võitjate parim oli kuus vastaste rünnakut punktivääriliselt pidurdanud Kevin Soo, kes jäi 11 silmaga plusspoolele ja kogus 11 punkti. Argo Meresaar toetas külalisi 9 silmaga. 

Karlis Mesila ja Rauno Tamme tõid võõrustajatele 9 punkti. Tartlased olid edukamad nii rünnakuefektiivsuses (53%-41%), pallingu vastuvõtul (61%-43%) kui blokipunktide arvestuses (9-7). Samuti löödi kümme serviässa Rakvere meeskonna kolme vastu, vahendab volley.ee.

Emajõelinna esindus tõusis kolme võidupunkti toel turniiritabelis teiseks, kui üks voor enne põhiturniiri lõppu on kogutud 49 punkti. Esikohta hoidval TTÜl on koos 52 silma. Põhiturniiri võidule konkureerival Pärnu Võrkpalliklubil on kirjas 47 punkti, kuid suvepealinna esindusel on pidamata veel kaks mängu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles