Kahevõistlus MMil: FC Augsburg ja määrimata suusad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kail Piho.
Kail Piho. Foto: NordicFocus

Mida teha suusatamise MMil, kui kahevõistluse hüppeid pidevalt edasi lükatakse ja ühtegi teist võistlust ka kohapeal käimas ei ole? Loomulikult on alati võimalus rääkida jalgpallist. Kuna parasjagu juhtus nii, et siinkirjutaja kõrvale sattus istuma Augsburger Allgemeine ajakirjanik Tobias Schuhwerk, oli loomulikult täpsemaks jututeemaks FC Augsburgi tänavune edu Bundesligas ja Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani hea mäng.

Esmalt tunnistas Schuhwerk, et jalgpall pole küll päris tema ala, kuid vaatamata sellele polnud tema jaoks probleem meeskonna tegemistest pikalt-laialt rääkida.«Varasemalt ei olnud jalgpall Augsburgis eriti populaarne, kuna meeskond mängis madalamates liigades ja jälgiti rohkem näiteks jäähokit. Nüüd on jalgpallibuum aga täielik,» avaldas ta.

Nii jälgitakse ka meeskonna tegemisi ülima põhjalikkusega. «Meil on ajalehes tööl kolm inimest, kelle peamisteks ülesanneteks on kajastada FC Augsburgi tegemisi. Nad kirjutavad ka teisi lugusid, kuid seda tunduvalt väiksemas mahus. Iga päev on ajalehes vähemalt üks lehekülg meeskonna tegemistest,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles