Kallaste ja Norrköpingu tehing jääb ilmselt katki

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste.
Ken Kallaste. Foto: Liis Treimann

Kuigi Eesti jalgpallikoondise vasakkaitsjat Ken Kallastet on juba pikemat aega seostatud Rootsi kõrgliigameeskonna IFK Norrköpinguga, siis hetkeseisuga tundub, et viimased hooajad Nõmme Kaljus pallinud mängumees Allsvenskanisse siiski ei siirdu.

26-aastane Kallaste, kes viimati lootis Rootsi klubilt vastust saada kolmapäevaks, on Norrköpingu peatreener Janne Anderssoni sõnul hetkel endiselt ooterežiimile jäetud, vahendab Soccernet.ee.

«Hetkeseisuga me temaga diili teha ei saa. Kui ta vahepeal kuhugi mujale siirdub, siis ei saa me seda peatada. Näiteks olen kuulnud, et ta on oma endise koduklubiga (Nõmme Kaljuga - toim.) treeninud, aga enamast ma teadlik pole,» lausus Andersson enne Norrköpingu pühapäevast hooaja avamängu karikasarjas.

Samuti kinnitas loots kohalikule ajalehele Folkbladet varasemalt väljaöeldut, et huvi eestlase vastu klubil on, kuid Kallaste palkamiseks peaks keegi praegusest meeskonnast lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles