Rehemaa: MMiks olen saanud korralikult valmistuda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tean Haanja liige Aivar Rehemaa.
Tean Haanja liige Aivar Rehemaa. Foto: NordicFocus

Meeste suusavahetusega sõidus asuvad täna eestlastest Falunis stardijoonele Aivar Rehemaa ja Karel Tammjärv. Tänavu haiguste ja vigastuste küüsis olnud Rehemaa on saanud MMiks viimased kuus nädalat rahulikult valmistuda ja peaks enda sõnul olema tiitlivõistluseks korralikult valmis.

«Võib öelda, et sel hooajal ei ole seni ühtegi tulemust olnud. Seis on sellesmõttes olnud kurb. Pärast Tour de Ski’l aset leidnud kukkumist olen aga saanud kuus nädalat korralikult harjutada ja selle aja jooksul pole miski seganud,» oli Rehemaa ettevalmistusega rahul. «Mullu läksime enne olümpiat mägedes sinilindu püüdma, kuid tänavu võtsime asja rahulikult ja mõistusega. Tundub, et kõik vajalik sai ära tehtud.»

MMil kavatseb Rehemaa kaasa teha lisaks suusavahetusega sõidule veel 15 km vabatehnikas, kus ta kaks aastat tagasi oli seitsmes, 50 km ühisstardiga klassikadistantsil ja teatesõidus. «Kui olen heas vormis, siis olen valmis kõike sõitma. Võib olla peaks kõige rohkem võimalusi olema 50 km peal. Eks homse (tänase) võistluse järel olen juba targem. Viimasel ajal olen ka suusavahetusega sõitu palju treeninud ja selleks harjutanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles