Rehemaa tänane sõit ennustas järgmiseks nädalaks kohta esikümnes

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa.
Aivar Rehemaa. Foto: Priit Simson

Aivar Rehemaa alustas Faluni MMi 29. kohaga, kui just sellel positsioonil ületas ta tänase meeste 30 km pikkuse suusavahetusega sõidu. Pärast sõitu leidis Rehemaa, et järgmine nädal võib oodata juba paremat tulemust.

«Olen meedias palju sõna võtnud ning selle eest ka peksa saanud,» alustas Rehemaa esmalt võistlusjärgset kommentaari ning lisas siis: «Aivar Rehemaa alustas Libereci MMi suusavahetusega sõidu 29. kohaga. Kaks aastat tagasi Val di Fiemmes alustasin MMi samuti suusavahetusega sõidu 29. kohaga. Loomulikult ei ole see tulemus (29. koht), mille järele ma Falunisse tulin. Mõlemal MMil suutsin edaspidi sõita välja aga koha kümne parema seas.»

2009. aastal sai Rehemaa Liberecis 50 km vabatehnikasõidus 10. koha ning kaks aastat tagasi oli ta Val di Fiemmes 15 km vabatehnikasõidus seitsmes. Tänasest sõidust on Rehemaa MMil paremat suutnud veel vaid ka 2003. aastal, kui ta sai 30 km klassikasõidus 19. koha.

Falunis on meeste individuaaldistantsidest kolmapäeval kavas 15 km vabatehnikasõit ja järgmisel pühapäeval sõidetakse 50 km klassikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles