Video: Fognini lõpetas Nadali 12 aastat kestnud omapärase võiduseeria

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Tennise maailma edetabelis 27. kohal olev itaallane Fabio Fognini alistas Rio de Janeiro turniiri poolfinaalis maailma kolmanda reketi Rafael Nadali 1:6, 6:2, 7:5 ja lõpetas sellega hispaanlase 12 aastat väldanud iselaadi võiduseeria.

Nimelt on just nii palju aega möödas sellest, kui Nadal kaotas viimati liivaväljakul peetud turniiri poolfinaalis. Teisalt pole kunagise liivaväljakute kuninga kaotus suurüllatus, kuna viimase aasta jooksul on temast liival juba jagu saanud nii David Ferrer, Novak Djokovic kui ka Nicolas Almagro. Enne nimetatud kohtumisi oli Nadal seejuures kogu oma karjääri jooksul liival kaotanud vaid 21 mängu.

Maailma esiviisikusse kuuluva mängijaga oli 27-aastane Fognini seni kohtunud 23 korda ja alati väljakult kaotajana lahkunud. Itaallane, kes pani mängule punkti efektse matšpalliga, kohtub pühapäevases finaalis hispaanlase David Ferreriga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles