Westbrooki kaksikduubel tõi Oklahomale järjekordse võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook.
Russell Westbrook. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai viienda järjestikuse võidu Oklahoma City Thunder, kes on tõusnud läänekonverentsis viimasele ehk kaheksandale edasipääsu tagavale kohale. Viimati alistati võõrsil 110:103 Charlotte Hornets.

Ilma jalavigastust raviva Kevin Durantita mänginud Thunderi parim oli 33 punkti, 10 korvisöödu ja 7 lauapalliga Russell Westbrook, Serge Ibaka lisas 16 punkti ja võttis 12 lauapalli. Thunderi särgis esimese mängu pidanud Enes Kanter viskas 10 punkti ja võttis 13 lauapalli. Hornetsile tõi Mo Williams 24 punkti ja lisas 12 korvisöötu.

Idakonverentsis samuti viimaste play-off-kohtade nimel heitlev Miami Heat jäi kodus 91:105 alla New Orleans Pelicansile, Eric Gordon tõi võitjatele 24 punkti. Kui Heat sai enne mängu teada uudise, et nende keskmängija Chris Boshi jaoks on hooaeg kopsutrombi tõttu lõppenud, siis Pelicansi poolel vigastas mängu alguses taas õlga nende täht Anthony Davis ning enne poolajavilet tegi põlvele liiga ka Ryan Anderson. Pelicansi lootused play-offi pääseda ei ole samuti veel kustunud, Thunderist jäädakse maha kahe võiduga.

Kõik tulemused:

Charlotte Hornets - Oklahoma City Thunder 103:110

Miami Heat - New Orleans Pelicans 91:105

Chicago Bulls - Phoenix Suns 112:107

Houston Rockets - Toronto Raptors 98:76

Los Angeles Clippers - Sacramento Kings 126:99

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles