Ränkel: visatakse nalja, et meie kehvad tulemused hoiavad hooldemehi siin

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel.
Raido Ränkel. Foto: NordicFocus

Eesti sprinditeate meeskond ei suutnud täna Faluni MMil finaali edasi murda, kui Raido Ränkel ja Peeter Kümmel piirdusid oma poolfinaalis seitsmenda kohaga. Raskeks läks eestlastel viimastes vahetustes, kui esimestest maha jäädi.

«Raske peabki rajal olema. Lootsin, et ei lähe nii raskeks. Üritasime esimestes vahetustes end säästa. Rajal käis aga kogu aeg täiega panemine ja kiirus oli üleval,» rääkis Ränkel võistlusest.

Kümmel tõdes poolfinaali järel, et kaks esimest vahetust õnnestusid hästi ja ta üritas kavalalt sõita. Seitsmenda kohaga lõppenud poolfinaali järel avaldas Kümmel veel lootust, et ehk oli sõit piisavalt kiire ja jõutakse ikka edasi finaali ehk 10 parema sekka. Lõpuks läks eestlastele protokolli kirja 14. koht.

Ränkelil jagus lõpetuseks kiidusõnu hooldemeeste suunas, kes on läbi MMi suutnud eestlastele väga head suusad ette valmistada. «Hooldemehed on ikka super tööd teinud. Nad peavad kogu töö neljakesi ära tegema, müts maha nende ees. Neil on ikka pikemad tööpäevad kui meil,» kiitis Ränkel.

«Siin on nalja visatud, et kui kehvasti sõidame, siis ei lähe ka hooldemehed kuhugi. Kui tulemused paremad oleksid, siis nad läheksid veel äkki ära,» rääkis Ränkel, et nende kehvad tulemused on andnud ainest ka naljade viskamiseks. «Kui aus olla, siis see on praegu ainuke hea asi, et meil on nii head hooldemehed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles