Kail Piho: praegu on talve parim vorm

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kail Piho
Kail Piho Foto: Nordic Focus

Kail Piho tunnistas Faluni MMi meeskondliku kahevõistluse järel, et praegu on ta hooaja parimas vormis ja uuel nädalal õnnestub loodetavasti see ka realiseerida.

«Siiani on paremad tulemused olnud väikestes asjades kinni,» tõdes Kail Piho. «Praegu on hooaja parim vorm, loodetavasti õnnestub suure mäe võistlusel vorm paremini realiseerida.»

Meeskondliku võistluse järel oli juba paremas meeleolus ka hiljuti juunioride MMil pronksmedali võitnud Kristjan Ilves.

«Sõit oli täna täitsa korralik. Võrreldes individuaalvõistlusega oli hingamine hoopis teine. Tunne on läinud paremaks. Loodetavasti saan suure mäe võistlusel ka hüppe paremini toimima,» avaldas Ilves lootust.

Faluni MMil on kahevõistlejatele kavas veel kaks võistlust, kui medaleid jagatakse veel ühel individuaalvõistlusel (hüpatakse suurelt mäelt) ning sprinditeates (meeskonnas kaks sportlast). Eestlaste sõnul selgitatakse sprinditeates rajale pääsevad sportlased just järgmise individuaalvõistlusega, koha meeskonnas teenivad kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles