Kergejõustiku EMi koondis kasvas kahekordseks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Kask.
Rain Kask. Foto: Tairo Lutter

Kergejõustiku Eesti meistrivõistlused suurendasid Prahas toimuvale EMile koha taganud sportlaste hulka täpselt kaks korda – senisele kahele normitäitjale Marek Niidule ja Grete Urdasele lisandusid teivashüppes 5.30 ületanud Veiko Kriisk ja 7.87 kaugust hüpanud Rain Kask. Seejuures mahub Kase tulemus Euroopa hooaja edetabelis 25 parema hulka ning Eesti kõigi aegade siseedetabelis kerkis ta jagama 3. kohta.

«Eile tegin korraliku soojenduse, öösel magasin rahulikult ja hommikul ärgates oli tunne, et võiks hüpata kaheksa meetrit… Pärast 7.87 hüppamist tundsin aga pingelangust, ilmselt olin kusagil ajusopis sellegi tulemusega rahul,» rääkis Kask. «Sellise tulemusega on EMile minna palju parem kui näiteks 7.67ga. Usun, et kui suudan EMil teha samasuguse hüppe, võib pääseda isegi 12 hulka.»

23-aastane kaugushüppaja sõnul tunneb ta end olevat füüsiliselt väga heas seisus. «Tunnen, nagu tuleks kõik iseenesest, suure pingutuseta. Võrreldes parimate hüppajatega on vahe aga tehnikas,» viitas Kask arenguvõimalusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles