Norralased said Faluni MMil kaks ametlikku hoiatust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faluni MMil võitsid meeste teatesprindi norralased Petter Northug (vasakul) ja Finn Haagen Krogh.
Faluni MMil võitsid meeste teatesprindi norralased Petter Northug (vasakul) ja Finn Haagen Krogh. Foto: SCANPIX

Soome väljaande Ilta-Sanomat kirjutab, et Rahvusvaheline Suusaliit (FIS) määras Norra murdmaasuusakoondisele Rootsis toimuval MMil kaks ametlikku hoiatust.

«Pidin natuke õigusemõistjaid keelitama. See läks hästi, nad olid meie vastu viisakad,» kommenteeris Norra suusakoondise juht Vidar Löfshus toimunut kodumaisele uudistekanalile NRK. Arvatavasti põhjustas karistuse see, et norralased viibisid suusaradadel väljaspool lubatud aega, mida loetakse suuskade keelatud testimiseks.

Teine karistus on tõenäoliselt sama sisuga ja puudutas Petter Northugi, keda nähti eelmisel teisipäeval õhtupimeduses samuti MMi radadel. Löfshusi arvates reageerivad Faluni MMi korraldajad pisut üle. «MMil tegutseb palju uusi vabatahtlikke, kellel pole suusavõistluste korraldamisega varasemat kokkupuudet. Nende hoiak on vahel natuke liiga jäik. Aga nad on üldjuhul väga toredad inimesed,» sõnas Löfshus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles