Tarmo Kink viibib testimisel Šotimaa liiga kolmandas klubis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: SCANPIX

Alates suvest koduklubita olev poolkaitsja Tarmo Kink võib peagi endale taas mängupaiga leida - nimelt viibib 82 korda Eesti jalgpallikoondist esindanud mängumees testimisel Šotimaa kõrgliigaklubi Invernessi juures, kirjutab Soccernet.ee.

Vastavat informatsiooni kinnitab ka Aberdeeni ja Invernessi regiooni kohalik ajaleht The Press and Journal, kes kirjutas täna, et hetkel Šotimaa kõrgeimas liigas kolmandat kohta hoidev Inverness on klubisse nädalaks ajaks testimisele kutsunud viimati juunis Eesti koondist esindanud Tarmo Kinki. 29-aastast eestlast, kes on karjääri jooksul pallinud ka Itaalias, Ungaris, Venemaal, Ukrainas ning Inglismaal, iseloomustatakse kui tugeva kauglöögiga mängumeest, kes lootuste kohaselt peaks tooma vajalikku teravust Invernessi vigastustest räsitud ründefaasi.

Inverness on Šotimaa liigatabelis praegu 52 punktiga kolmandal kohal, neist mängu vähem pidanud liidril Glasgow Celticul on 60 punkti ja teisel kohal oleval Aberdeenil 57 punkti. Invernessi lähim jälitaja on Eesti koondise ründaja Henri Anieri tööandja Dundee United, kellel on neljandana ühe vähempeetud mängu juures 45 punkti. Šotimaa kõrgliigast pääseb eurosarja kolm klubi, liigatabeli teine ja kolmas meeskond saavad euromänge alustada Euroopa liiga esimesest kvalifikatsioonivoorust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles