Kannapööre – Toome liitub hoopis Kalev/Cramoga!

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome
Joosep Toome Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Eesti korvpallikoondislase Joosep Toome lepingu ümber toimuv on võtmas seebiooperi mõõtmeid. Veel eile õhtul pidi ta liituma Tallinna Kalev/TTÜga, ent täna selgus, et mees sõlmib uueks hooajaks lepingu hoopis Kalev/Cramoga.

«Pidasin nõu inimestega, kelle korvpallialane arvamus on minu jaoks tähtis ning otsustasin end siiski kõrgemal tasemel proovida,» sõnas Toome Postimehele. «Allkirjastan lepingu täna õhtul või homme hommikul.»

Mullu TTÜs pallinud Toome otsustas suvel liituda Tartu Rockiga. Kui aga selgus, et sinna jääb ka Janar Talts, eelistas ta lepingust meistermeeskonnaga loobuda. Seejärel tegid talle pakkumise Kalev/Cramo ja Kalev/TTÜ ning Toome ise andis teada, et eelistab TTÜ meeskonda – seal saab ta mängida suure ääremängija positsioonil.

Eile osales Toome juba Kalev/TTÜ jõutreeningul ning õhtul teatas mänedžer Kalle Klandorf, et klubi juhatus andis Toome lepingule rohelise tule.

Täna hommikul seadis aga Toome sammud hoopis Kalev/Cramo treeningule ning mõni tund hiljem jõudis selle klubi juhtidega lepingus kokkuleppele.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles