Pärnu meeskonnaga liitus tuttav serblane

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Miljkovic (keskel).
Nemanja Miljkovic (keskel). Foto: Ants Liigus

Korvpalliklubi Pärnu koduleht vahendas, et meeskonnaga on taas liitunud mullu tiimis pallinud serblane Nemanja Miljkovic.

«Hooaja alguses olin Serbias ning sain pakkumise Kreekasse. Jäin sinna vaid mõneks ajaks, agent tegeles parema klubi otsimisega ja liikusin Slovakkiasse,» rääkis Miljkovic Pärnu KK kodulehele. «Sain häid mänge ja liiga oli hea, paar päeva tagasi kaotasime mängu, mis võinuks meid viia edasi,» rääkis Miljkovic, kellel oli pakkumisi veelgi, kuid otsustas siiski tulla Pärnusse.

Treener Heiko Rannula sõnul ei hakanud nad riskima ja võtsid juba teada-tuntud mehe, kelle meeskonda sulandumine ei peaks kaua aega võtma. «Ta saab teise võimaluse, kuna eelmine hooaeg lõppes vigastusega, peaks tal motivatsiooni olema küll,» spekuleeris treener, kes eelmisel aastal Miljkoviciga koos platsil mängis.

Pärnu meeskond on koduses meistriliigas praegu kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles