Messi on viimasest kümnest penaltist pooltel eksinud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Eilses jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus oli Barcelona ründajal Lionel Messil suurepärane võimalus oma meeskond Manchester City vastu 3:1 juhtima viia, kuid Messi eksis viimasel minutil penaltiga. Barcelona sai seega kirja 2:1 võõrsilvõidu, mis annab Cityle kordusmänguks veel arvestatava võimaluse.

Argentina koondise ja Barcelona ründaja on viimasest kümnest koondise ja klubi eest löödud penaltist suutnud väravasse lüüa kõigest viis. Klubi peatreener Luis Enrique kinnitas, et Messi jääb ka edasipidi penalteid lööma. «Need, kes penalteid mööda löövad, on need, kes julgevad vastust võtta. Meie penalteid lööb on jätkuvalt Lionel Messi, selles pole kahtlust.»

Kokku on Messi Barcelona eest löönud 59 penaltit ning eksimusi on kirjas 13. Võrdluseks, Cristiano Ronaldo on Madridi Reali eest samuti löönud 59 penaltit, kuid mööda on lennanud vaid viis palli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles