Eesti käsipallur on lähedal lepingule Taani klubiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pinnonen.
Mikk Pinnonen. Foto: Mihkel Maripuu

Århusi käsipalliakadeemiasse õppima ja treenima siirdunud Mikk Pinnonen on lähedal lepingule sama linna kõrgliiga klubiga.

Akadeemia treener saatis augusti alguses Taani siirdunud Pinnoneni ja Islandi joonemängija kolme harjutuskorra järel Århusi esindusmeeskonda katsetele.

Islandlane lepingut ei teeninud, kuid Pinnoneni oskused avaldasid treenerile muljet ja selle nädala jooksul peaks selguma, kas eelmisel hooajal Chocolate Boysiga Eesti liigas hõbemedali pälvinud sportlane lepingu saab.

Kui Chocolate Boysis tegutses 19-aastane Pinnonen mängujuhi ja vasaksisemise positsioonil, siis Århusis hakkaks ta mängima vasakul äärel nagu ka Eesti rahvusmeeskonnas.

Vasaku ääre kohale on eelmisel hooajal Taani meistrivõistlused 10. kohaga lõpetanud Århus palganud juba kaks taanlast, kuid Pinnonenil pole pingilejäämist karta. Praegu teeb Pinnonenile pisut valu Achilleuse kõõlus, täisjõuga loodab ta treeninguid jätkata uuel nädalal.

Taani käsipalli tugevusest annab märku kas või see, et Meistrite liigas osaletakse kahe klubiga. Rahvusmeeskond sai tänavusel EMil 5. koha, mullusel MMil jõuti poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles