Eesti meistrivõistlustel antakse vaatemängulise maadlemise eest eriauhindu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi (punases) Palusalu turniiril lätlase Igors Kostinsi vastu.
Heiki Nabi (punases) Palusalu turniiril lätlase Igors Kostinsi vastu. Foto: Albert Truuväärt

Pühapäeval toimuvatel Eesti meistrivõistlustel maadluses jagatakse kõige enam tehnilisi võimalusi ärakasutanud võistlejatele turniiri toetaja OlyBeti poolt eriauhindu vaatemängulise maadlemise, põnevate heidete ja seljavõitude eest.

Kokku annab OlyBet välja kolm eriauhinda: «Parim heitja vabamaadluses 2015», «Parim heitja kreeka-rooma maadluses 2015» ja «Parim heitja naistemaadluses 2015».

Eriauhindu väljastatakse enim nelja- ja viiepunktilisi heiteid sooritanud võistlejatele kolmes võistluskategoorias: vabamaadluses, kreeka-rooma maadluses ja naistemaadluses. Kui nelja- ja viiepunktiliste heidete arv on võrdne, siis lähevad arvesse seljavõidud ning järgmisena juba väiksemad, kahe- ja ühe punkti sooritused.

«Meistrivõistluste toetajana soovime väärtustada ka neid maadlejaid, kes julgevad võtta suuremaid riske ning rõõmustavad publikut maadlusega, mida on ilus vaadata. Kuna kõrged heited on riskantsemad, soovime omalt poolt vaatemängulist, jõulist ja põnevat maadlemist vääriliselt autasustada,» selgitas OlyBeti juht Veiko Krünberg.

Eesti meistrivõistlused maadluses toimuvad 1. märtsil Tartus Lõunakeskuses. Esimest korda peetakse Eesti meistrivõistlused üheskoos naiste, vaba ja kreeka-rooma maadluses. Võistlusest võtavad osa ka Eesti ja maailma tipud Heiki Nabi, Ardo Arusaar, Epp Mäe ja Anastassia Krasnova. Üritus on pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles