Fotod: avarii teinud Alonso pääses haiglast välja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso pääses haiglast välja.
Fernando Alonso pääses haiglast välja. Foto: SCANPIX

Hooajaeelsel testisõidul avarii teinud ja alates pühapäevast haiglaravil viibinud McLareni vormel-1 meeskonna hispaanlasest piloot Fernando Alonso pääses täna haiglast välja.

Alonso tegi 22. veebruaril Barcelonas vormel-1 sarja hooajaeelsel testisõidul avarii, mille põhjuseks oli McLareni meeskonna sõnul tugev tuul. Hispaanlane sõitis vastu seina kiire kolmanda kurvi järel, kusjuures samas kohas olid kergemate tagajärgedega enne teda eksinud veel mitu sõitjat.

Ehkki Alonsole tehtud kompuutertomograaf- ja magnetresonantsuuringud ei näidanud peale põrutuse mingeid tõsisemaid probleeme, oli ta tänaseni arstide järelvalve all.

Nüüd pääses 33-aastane hispaanlane kodusele ravile, homme algavad järgmised testisõidud tuleb tal vahele jätta.

Kuigi McLaren on korduvalt öelnud, et avarii põhjuseks oli tugev tuul, liiguvad spekulatsioonid, et õnnetuse tegelik põhjus oli viga auto elektrisüsteemis ja et Alonso sai elektrilöögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles