Ruslan Eskov võitis EMil pronksi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruslan Eskov.
Ruslan Eskov. Foto: Vehklemisliit

Sloveenias Mariboris peetavatel kadettide ja juunioride Euroopa meistrivõistlustel vehklemises jõudis Ruslan Eskov meeskadettide epees poolfinaali.

Poolfinaalis pidi Eskov tunnistama prantslase Andric Pianfetti 15:11 paremust ja sai pronksmedali. Eskovi treener on tema ema Natalja Kotova.

Veerandfinaalis alistas ta tulemusega 15:9 venelase Daniil Belianinovi. Suurepärase esituse tegi ka Klim Gusarov, kes saavutas 8. koha. Poolfinaalis pidi ta tunnistama šveitslase Elia Dagani 15:12 paremust.

Poolfinaalis läheb Eskov vastamisi prantslase Andric Pianfettiga. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 19.30 ja seda on võimalik vaadata otse SIIT.

Pärast alagruppe 11. asetuse teeninud Eskov oli play-off avaringis vaba ja alistas seejärel 64 parema hulgas armeenlase Eduard Hovikyani 15:6. 32 parema hulgas jäi Eskov ungarlase Tibor Andrasfi vastu 11:14 kaotusseisu, kuid suutis seejärel teha neli järjestikust torget ning kohtumise 15:14 võita. Teel veeranfinaali alistas Eskov kindlalt 15:8 Bulgaaria esindaja Plamen Dikovi. 

Gusarov oli samuti play-off avaringis vaba ning pääsul 32 parema hulka alistas ta leeduka Matas Bartaska 15:9, teel kaheksandikfinaali esimesena asetatud Iisraeli vehkleja Stanislav Galperi 15:11 ja pääsul veerandfinaali 15:14 teise Iisraeli vehkleja Saar Lieva.

Maksim Serhovets ja Andzej Gedzo pidid 64 parema hulgas tunnistama vastaste paremust. Serhovets kaotas Saar Lievale 9:15 ja Gedzo itaallasele Davide Canzonerile 7:15. Serhovets sai 111 osaleja seas 33. ja Gedzo 41. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles