Elegar vahetabki Kalev/Cramo Milano vastu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo tsenter Frank Elegar (keskel)
Kalev/Cramo tsenter Frank Elegar (keskel) Foto: Mihkel Maripuu

Täna päeval levima hakanud uudis, et Kalev/Cramo korvpalliklubi korvialune jõud Frank Elegar on meeskonnast lahkumas, sai õhtuks kinnitust. Elegar liitub Itaalia suurklubi Milano Olimpiaga, kus pallinud ka Eesti koondise kapten Kristjan Kangur.

Milanol oli tehinguga kiire, sest Elegar taheti üles anda ka Euroliiga mängudeks. Nüüd on Elegari üleminek kirjas ka Euroliiga kodulehel.

28-aastane ja 208 cm pikkune Elegar on Ühisliigas kogunud keskmiselt 14,9 punkti, 11,3 lauapalli ja blokeerinud 1,1 viset.

Enne Eestisse tulekut mängis Elegar Argentiinas (Olimpico de La Banda), Prantsusmaal (JA Vichy), Saksamaal (Eisbären Bremerhaven), Kreekas (Ateena Maroussi), Puerto Ricos (Cangrejeros) ja Türgis (Antalya Büyükşehir Belediyesi ja Bornova Belediyesi). Ta on esindanud FIBA egiidi all toimunud turniiridel viiel turniiril Neitsisaarte rahvuskoondist (viimati 2011) ning toonud neil enamasti üle 11 punkti mängus.

Milanol jääb Euroliiga vahegrupiturniiril pidada tänase seisuga seitse kohtumist. Hetkeseis – üks võit ja kuus kaotust, edasipääsuks veerandfinaali erilist lootust ei anna. See-eest Itaalia liigas on Milano meeskond 17 võiduga kindel liider. Homme mängib EA7 võõrsil Nižni-Novgorodiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles