Kreegi koduklubi piirdus karikavõistlustel poolfinaaliga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Prantsusmaa võrkpalli karikavõistlustel piirdus Eesti koondislase Ardo Kreegi tiim Pariisi Volley pääsuga poolfinaali, kus teisipäeva õhtul peetud mängus jäädi 1:3 alla Beauvais' meeskonnale.

Lisaks Beauvais'le jõudis finaali ka Tours VB, kes alistas teises poolfinaalis napilt 3:2 Toulouse'i. Seejuures tuli karikakaitsja välja 0:2 kaotusseisust. Prantsusmaa karikavõitja selgub 21. märtsil Pariisis, vahendas volley.ee.

Kreek sõnas volley.ee-le, et kohtumine kulges samamoodi nagu nädal tagasi Beauvais's peetud liigamängus: «Kaks geimi kaotasime, seejärel korraks kolmandas ärkasime, aga neljandasse seda hoogu edasi ei õnnestunud kanda.»

Meenutuseks lugejatele, samale meeskonnale ja samas võistlussaalis jäi Pariis alla ka veidi enam kui nädal aega tagasi peetud meistrivõistluste põhiturniiri 20. vooru mängus, ka siis lõppes mäng tulemusega 1:3. Keith Pupart jäi koos Arago de Sete meeskonnaga pidama veerandfinaali, kus jaanuari alguses alistuti 0:3 Tours'ile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles