Rahvusvaheline autoliit asub Alonso õnnetust uurima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline autospordiliit (FIA) teatas, et nad asuvad rutiinse tegevusena uurima möödunud pühapäeval Barcelona testisõidul vastu seina sõitnud Fernando Alonso õnnetust.

Uue hooaja eel sõidetud teisel testil kihutas Alonso pühapäeval vastu seina ja viidi haiglasse, kust McLareni meeskonda esindav kahekordne maailmameister lasti koju alles eile. FIA teatas, et nad asuvad Alonso õnnetust uurima, kuid kinnitasid samas, et tegemist on rutiinse protseduuriga.

«Vaatame seda väga lähedalt ja täpselt, et korralikult sellest aru saada ning mõista, kas midagi on õppida ka laiemal üldsusel,» vahendas gpupdate.net FIA esindaja infot, mille kohaselt selline uurimine «ei ole midagi erinevat normaalsest käitumisest.»

Alonso tervisega on McLareni esindajate info kohaselt kõik korras, kuid täna algaval viimasel hooajaeelsel testisõidul hispaanlane autosse ei istu, vaid tema asemel võtab koha üle varusõitja Kevin Magnussen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles