Avarii teinud Fernando Alonso hooaeg sai tagasilöögi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel toimunud F1 hooaja eelsel testisõidul vastu seina sõitnud Fernando Alonso ei pruugi tema mänedžeri vihjete järgi hooaja avaetapil starti minna.

Alonso sõitis Barcelonas peetud testisõidu viimasel päeval vastu seina ning viidi koheselt pühapäeval haiglasse. McLareni sõitja sai koju alles eile, kuid on oma mänedžeri Luis Garcia Abadi sõnul terve.

«Ta on selline nagu te teda nägite,» rääkis Abad ajakirjanikele eile, kui naeratav ja lehvitav Alonso Barcelona haiglast lahkus. «Tema on kõik korras - ta räägib, naerab, sööb ja teeb kõike, mida normaalsed inimesed.»

Kui Abadilt uuriti, kas sel nädalavahetusel toimuva viimase hooajaeelse testisõidu vahele jättev Alonso on stardis märtsi keskel toimuval avaetapil Austraalias, andis hispaanlase mänedžer põiklevaid vastuseid ja tema infost jäi mulje, et kahekordne maailmameister võib etapilt puududa.

«Millele me mõtleme, on Abu Dhabi GP (ehk hooaja viimane etapp- toim.), mis on kõige olulisem, kui tahad maailmameistriks tulla,» vihjas Abadi, et isegi juhul, kui Alonso ei saa kohe avaetapil sõita, plaanib ta siiski jahtida üldvõitu.

Möödunud hooajal otsustati võitja just Abu Dhabis, kui terve hooaja omavahel tasavägiselt võistelnud Mercedese sõitjatel Nico Rosbergil ja Lewis Hamiltonil oli mõlemal võimalus maailmameistriks tulla, teised sõitjad olid ammu punktiarvestuses maha raputatud. Kui Mercedes jätkab ka tänavusel hooajal sama võimsalt, võib avaetapilt puudumine ja võimalike punktide kaotamine Alonsole valusalt kätte maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles