Vladimir Klitškod võib oodata ees enneolematu tiitlimatš

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško (vasakul) koos näitleja J. B. Smoove'iga.
Vladimir Klitško (vasakul) koos näitleja J. B. Smoove'iga. Foto: SCANPIX

WBA, WBO, IBO ja IBFi meistrivööde omanik Vladimir Klitško võib peagi raskekaalupoksi tiitlimatšis vastamisi minna briti Tyson Fury’ga. Promootor Frank Warreni sõnul on matši toimumine üsnagi tõenäoline ning duell võiks aset leida Wembley staadionil.

90 000 inimest mahutav Wembley on Camp Nou järel Euroopa suuruselt teine jalgpalliareen ning seni on poksimatš Wembley’le kõige rohkem meelitanud 80 000 inimest, kui mullu läksid seal vastamisi Carl Froch ja George Groves. Seega peaksid Klitško ja Fury suure tõenäosusega Wembley rahvast täis tooma.

26-aastane Fury kohtub sel laupäeval Londonis O2 Arenal rumeenlae Christian Hammeriga ning võidu korral loodabki ta Klitškoga kokkuleppele jõuda. Fury on võitnud seni kõik oma 23 profimatši.  

«Kui asjad lähevad laupäeval plaanipäraselt, siis saab Tyson oma matši Klitškoga. Küsimus on vaid matši toimumise kohas,» teatas Warren Belfast Telegraphile. «Meil on head võimalused matši pidamiseks Londonis ja võistluspaikadena olen vaadanud Wembley’t ja Londoni arsenali Emirates’i stadionit. Huvi matši vastu oleks meeletu.»

Klitško järgmine tiitlimatš on kavas 25. aprillil, kui ta kohtub New Yorgis ameeriklase Bryant Jenningsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles