Postimehe otsepilt: Valga Käval astus võiduga Tapa üle suure sammu play-off’i suunas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 17. vooru viimases kohtumises sai Valga Käval võõrsil 25:24 (13:10) jagu SK Tapast, kindlustades sellega viiendat kohta.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid viimasel minutil Kävalile võidu toonud Andris Celminš 12 ning Ingmar Kasuk ja Keijo Treu 3 tabamusega. Kaotajate parimateks osutusid Rait Ageni 8 ja Sander Annula 4 väravaga.

Kävali peatreener Andris Uibo: «Raske võit. Mõlemad meeskonnad võitlesid, meile päästis lõpus võidu väravavaht Andrei Kunavitš. Olime kaitses head, ent tegime kogu kohtumise jooksul palju tehnilist praaki.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Valga väravavaht mängis hästi, meie aga jäime hätta 1-1 olukordade realiseerimisega, lisaks sellele luhtasime otsustavatel minutitel omad võimalused. Celminši saime küll kaitses kinni, kuid ta viskas enda väravad 10-12 meetri pealt ära, seega jäi meie kätetöö lahjaks. Positiivne on aga see, et meeskond võitles ja oli tahtmist täis.»

Tabeliseis 17. vooru järel: 1. Põlva Serviti 30, 2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 30, 3. Viljandi HC 28, 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 22, 5. Valga Käval 11, 6. SK Tapa 6, 7. Audentes 5, 8. Aruküla SK 4 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles